Ocena: BP-L003 stamping plate (Born Pretty Store) + manikira

januar 11, 2015

Živijo punce...
Pred nekaj časa sem prejela paketek, ki mi ga je poslala prijazna Cynthia iz spletne trgovinice BornPrettyStore. Paketek je vseboval 3 nove šablone z vzorčki. Odločila sem se, da vsaki šabloni namenim svojo objavo, saj so me resnično navdušile. Danes začenjam s prvo šablono BP-L003.


stamping plate BP-L003:
Šblona BP-L003 spada med najnovejše šablone znamke BornPrettyStore. Na njej je 15 vzorčkov obrnjenih ležeče za čez cel noht. Velikosti: dolžina: 22mm in širina: 15mm, kar pomeni, da gre za izredno velike vzorčke, primerne za zelo dolge nohte. Mogoče je to malenkost moteče za nas, ki imamo krajše nohte, saj je po odtisu potrebno precej čiščenja okrog nohta. Vzorčki so primerni za netematske manikire oz. vsi vzorčki z rožicami pridejo na vrsto za spomladanske manikire. 
Kovinska šablona je prilepljena na plastično roza podlago, ki pa ima same pozitivne lastnosti. Zaščiteni smo pred ostrimi robovi same kovinske šablone. Lak, ki ga postrgamo s strgalom (na moje veliko presenečenje) ne zaide pod šablono ampak ostane na roza podlagi. Še en plus je ta, da se tako podlago kot šablono očisti enostavno. Skratka odlična poteza s strani BornPrettyStore ekipe, ki je ustvarila to serijo šablon. 


swatch BP-L003:
Kvaliteta samih vzorčkov je odlična. Vgravirani so dovolj globoko, odtisnejo se lepo in v celoti. Z odtisi nisem imela nobenih problemov. 


Manicure with BP-L003 stamping plate:
Z enim od vzorčkov iz ploščice BP-L003 sem ustvarila tudi manikiro. Najprej sem nohte nalakirala s krem belim lakom znamke IBD. Nato sem čez slojila Essence nadlak, ki v prozorni bazi vsebuje zlato-rumene različno velike koščke. Čez pa sem odtisnila vzorček s črnim Konad lakom za štempljanje. Ne vprašajte me kako dolgo sem čistila okrog nohta črn lak, ampak se je izplačalo potrpeti, saj mi je manikira resnično všeč...

 IBD-Carte Blanche: 2 coats
+ Essence-Steel-ing The Scene (Metal Glam TE): 1 coat
+ BP-L003 with Konad-Black

+ Top Coat


Če so vam vzorčki všeč, najdete šablono tukaj. Kupite jo lahko za pribljižno 6$, če pa izkoristite še mojo kodo za popust na celoten nakup (AGZW10) pa jo dobite 10% ceneje. :)

post signature

Podobne vsebine

15 komentarji

 1. Lepa ploscica, ampak nas manikiro sem pa naravnost navdusena. :)

  OdgovoriIzbriši
 2. Izgleda res super! BornPrettyStore je pa itak zakon, poceni in za ceno precej kvalitetne stvari. :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Tako kombinacijo sem jaz imela prejšnji mesec, samo vzorček je bil drug. Super izgleda, njihove ploščice so pa itak zakon pa še cene niso pretirane :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Drugače pa je zdaj "moderno" da si okoli obnohtne kožice namažeš tekoči lateks ali pa kakšno tekoče lepilo (ki ga seveda prej sprobaš na manjšem delu kože zaradi alergij), ki se potem lepo odlepi s kože in imaš ful manj dela s čiščenjem ;)

   Izbriši
  2. Očitno imava kar precej podoben "okus" za ustvarjanje :) hehe :D
   In ja sem opazila, da je sedaj ekstra "moderen" lateks. :D

   Izbriši
 4. Gorgeous mani, especially with the gold. Perfect stamping! I'm waiting for this plate as well :-D

  OdgovoriIzbriši
 5. I absolutely LOVE this mani!!! love love love!!! I saved it in my monkey-see monkey do folder!!

  OdgovoriIzbriši
 6. Čudovito! :) Če ne bi imela že kar nekaj podobnih dizajnov, bi si zagotovo privoščila kakšno B-Pretty ploščico več :) In ja, tekoči lateks zelo olajša delo kar se tiče clean up-a na koncu + ne izsušuje tako kot aceton v primeru odstranjevanja odvečnega laka na koži s čopičem! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tara :) Za čiščenje pa jaz trenutno uporabljam peel off podlak ki sem si ga sama naredila in kmalu objavim še tutorial tukaj. :)

   Izbriši