Ocena: BP-01 stamping plate (Born Pretty Store) + manikira

januar 16, 2015

Pozdravljena dekleta!
Na vrsti je še ena ocena nove šablone z vzorčki BP-01 , ki sem jo prejela iz trgovinice BornPrettyStore.


Stamping plate BP-01:
BP-01 je šablona z dvanajstimi božično zimskimi vzorčki. Dva zimska vzorčka za čez cel noht sta široka 13 mm in dolga 17 mm. Sredinsko drevo je precej široko, saj meri v spodnjem delu 18 mm. Ostali vzorčki so manjši. Šablona je glede na ceno zelo kvalitetna. Vzorčki so vgravirani dovolj globoko. Ne vem pa ali je z mojim strgalom kaj narobe ali kaj je šlo narobe, ampak (kot lahko vidite na sliki) imam že po prvi uporabi šablono popraskano... :(


Swatch BP-01:
Z odtisi samih vzorčkov nisem imela nekih problemov. Prav vsi se odtisnejo v celoti. Mogoče je malenkost težav pri odtisu pikic okrog jelenčkov, ampak z večimi poskusi mi je uspelo ujeti prav vse. Vzorčki so mi zelo všeč in vsekakor jih bom uporabila pri mojih zimskih manikirah. 


Winter manicure with BP-01:
Manikiro sem začela z dvema slojema Bourjois modrega laka. Nato sem čez slojila Accessorize drobne bleščice. Čez pa sem odtisnila vzorček snežinkic z belim Konad lakom za štempljanje. Ker sem manikiro želela narediti še bolj posebno sem na koncu nohte prelakirala z O.P.I. mat nadlakom. 


 Bourjois-Adora Bleu: 2 coats
+ Accessorize-Crystal Shimmer: 1 coat
+ BP-01 with Konad-White

+ O.P.I. matte Top Coat


Morda sem šablono prejela malenkost prepozno, saj sem si resnično želela ustvariti božično manikiro z vzorčki iz te šablone. Ampak nič zato, bodo pa prišli na vrsto letos... Če vam je šablona všeč in bi radi imeli čez zimo snežinke na nohtih, jo lahko najdete tukaj. Zanjo boste odšteli pribljižno 3$, če pa pri nakupu uporabite mojo kodo za 10% popust AGZW10 pa jo dobite še ceneje... :) 


post signature

Podobne vsebine

10 komentarji