Sand effect snake manicure

december 09, 2014

Pozdravljene lakoholičarke.
Po dolgem času sem si kupila nov lak znamke Essence (saj sem resnično založena z znamkama Essence in Catrice še od blogger event-a). V omejeni trend kolekciji good girl BAD GIRL mi je že v predogledu padel v oči črn lak z leather effect-om. Gre za lak, ki v črni bazi vsebuje večbarvne koščke in ima zrnat finiš. Pri Essence so o njem zapisali takole: "effect lak za nohte, ki ustvari kači podobno površino na nohtih". Sama se z opisom strinjam in prav ta opis me je navdihnil za tole manikiro.
Lak je zaradi svojega finiša zelo obstojen. Prav tako je unikaten in nohtom da izredno zanimiv luskasto hrapav videz . Pri nanosu je potrebno biti pazljiv. Prekriven je v dveh slojih. Priporočam nakup, če ga še kje zasledite. Vsekakor je absolutna zvezda te omejene trend kolekcije.
Omenjen lak sem nanesla v dveh slojih čez vse nohte razen prstanca. Le tega sem nalakirala z Ruby Kisses modrim lakom s srebrnim šimrom in frosty finišem. Čez sem naštempljala vzorček kačje kože iz ploščice Bundle Monster s črnim Konad lakom. Tokrat za spremembo nisem nohtov prelakirala s hitro sušečim nadlakom, da ne bi uničila finiša, zato sem tudi prstanec poskusila približati zrnatemu finišu ostalih nohtov z Essence-Sparkle Sand nadlakom, katerega ocena sledi kmalu.

 Essence-Caught In The Middle (good girl BAD GIRL TE): 2 coats 
ring finger: Ruby Kisses-Blues Gone Wild: 2 coats + Bundle Monster BM-215 with Konad-Black + Essence-Sparkle Sand top coat: 1 coat

without top coatI hope that you like it.
post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

  1. I don't know if I should love or hate this leather effect polish, but with this accent nail it goes perfectly together.

    OdgovoriIzbriši
  2. Found your blog today! Looking very good :-) Lovely nails you have! Great accentnail :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ful dobra manikura. Tudi sama imam ta lakec pa še ni prišel na vrsto.

    OdgovoriIzbriši