Preview: Catrice-Ultra Stay & Gel Shine 3 Steps

december 17, 2014

Hej Catrice navdušenke...
tudi pri znamki Catrice prihaja novost glede izdelkov za nohte. Po spomladanski prenovi stojala Catrice, prihaja k nam nova ULTRA STAY & GEL SHINE 3 STEPS kolekcija lakov za nohte.


Gre za revolucionaren sistem za nohte v 3 korakih, ki ga sestavljajo Ultra Stay & Gel Shine podlak, laki za nohte Ultimate in Ultra Stay & Gel Shine nadlak
Catrice ekipa je o sistemu zapisala tako: "Sistem je popolnoma usklajen in deluje kot barvni magnet, ki podaljšuje obstojnost barve, intenzivira sijaj in zaščiti barvno manikiro. Za profesionalen rezultat – brez uporabe LED lučke. Inovativen sistem lakov za nohte, sestavljen iz novega Ultra Stay & Gel Shine Podlaka, barvnega laka za nohte Ultimate in novega Ultra Stay & Gel Shine Nadlaka povečuje obstojnost manikire in deluje kot barvni magnet. Obstojnost laka za nohte je povečana do osem dni in ima prepričljiv ter edinstven gel-sijaj zaključek. Enostavno odstranjevanje z normalnim odstranjevalcem laka." 


1. korak: Ultra Stay & Gel Shine podlak:
"Prvi korak k popolno nalakiranim in obstojnim nohtom. Ultra Stay & Gel Shine Podlak ni samo še eden nov podlak; inovativna formula izravna nepravilnosti na nohtu, kar omogoča gladek nanos barve. Noht je okrepljen in zaščiten pred razbarvanjem. 10 ml."

2. korak: Barvni lak za nohte Ultimate v 4 novih in 4 najbolj prodajanih odtenkih:
"Izberite svojo barvo! Ultra Stay & Gel Shine kolekcija ponuja osem trendi pomladnih odtenkov s čudovitim prekrivanjem. Biserno bela, kremna marelična, sijoče roza in intenzivna modra so popolnoma nove; ostali štirje odtenki so naši najbolje prodajani in dopolnjujejo barvno lestvico. Sistem v 3 korakih deluje s katerimkoli CATRICE Ultimate lakom za nohte – tako imate na voljo 45 čudovitih odtenkov v standardem asortimanu. 10 ml."

3. korak: Ultra Stay & Gel Shine nadlak:
"Ultra Stay & Gel Shine Nadlak utrdi barvo in zagotavlja izjemno dolgo obstojen in voluminozen gel-sijaj zaključek. V kombinaciji z Ultra Stay & Gel Shine Podlakom, nudi idealno zaščito za brezhibno manikiro. 10 ml."
Catrice-Ultra Stay & Gel Shine 3 Steps bo na voljo od januarja 2015 kot omejena kolekcija in kasneje kot del redne linije.
post signature

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Need to try this! Curious to see if it will last longer. And hopefully Catrice will change their brushes :-(

    OdgovoriIzbriši