Ocena: Bundle Monster CYO 2014 set šablon z vzorčki

december 12, 2014

Pozdravljene lakoholičarke!
Totalno sem navdušena, da vam lahko pokažem in predstavim moje nove šablone z vzorčki za štempljanje znamke Bundle Monster. Set, ki so ga izdali letos jeseni, se imenuje Create Your Own 2014, saj so vzorčke na šablonah ustvarili različni ljudje, ki so s svojimi skicami in idejami sodelovali v natečaju. Set sem naročila preko Amazon-a- tukaj. Vsebuje 20 šablon z vzorčki. Čisto vse ploščice sem tudi poswatch-ala in zato je prav, da z vami delim svoje mnenje.

 Bundle Monster BM-601:
Na prvi šabloni najdemo 6 vzorčkov. Prav vsi vzorčki imajo neko podobnost in sicer nostalgično tematiko. Skratka s šablono BM-601 se vrnemo v stare čase in obudimo spomine na plošče, mobilne telefone (s tipkami :) ), gramofon, Game Boy, kasete... Z odtisi vzorčkov nisem imela nobenih težav. 
  Bundle Monster BM-602:
Naslednja šablona prav tako vsebuje 6 vzorčkov. Po mojem mnenju so vsi vzorčki nekako povezani s tematiko stripa in risank. Tudi s temi odtisi nisem imela nobenih težav. Vzorčki so dovolj globoki in lepo vgravirani. 
  Bundle Monster BM-603:
Ta ploščice pa ima po mojem mnenju indijanski pridih. Z odtisi teh vzorčkov nisem imela težav. Ti vzorčki so mi zelo všeč, saj so primerni predvsem za netematske manikire in lepo se odtisnejo. Mogoče sem z barvo laka za štempljanje tukaj zgrešila, saj je swatch težko viden na tej sliki. 
  Bundle Monster BM-604:
Ta šablona mi je ena ljubših, saj so na njej netematski vzorčki različnih črt sem in tja. Vzorčki so precej globoki zato je potrebno pri odtisih biti pazljiv. Zraven tega pa ima ta moja ploščica industrijsko napako. Desni vzorec (za čez cel noht) ima zgoraj dve praski-vdolbini, ki ne spadata k samemu vzorcu in se žal odtisneta zraven. Čudovit levi vzorec je ustvarila nail art blogerka Kelsie (Kelsie's Nail Files).
  Bundle Monster BM-605:
Ti vzorčki mi delujejo nekoliko indijanski. Meni najljubši vzorci so spodnji za čez cel noht, ki izgleda kot nek mozaik, desni trikotniki, ki se bodo lepo podali na straneh nohtov in ljubko majhno pero. 
  Bundle Monster BM-606:
Ta šablona je moja najljubša. Na njej so vzorčki za čez cel noht, ki jih bom verjetno najprej uporabila pri manikirah. Naravnost čudoviti so. Prav vsi so dobro vgravirani in se dajo lepo odtisniti. 
  Bundle Monster BM-607:
Tudi ti vzorčki mi delujejo zanimivo in vsekakor bodo takoj za šablono BM-606 na vrsti pri manikirah. Žal pa se vsi vzorčki ne dajo lepo odtisniti, zgornji vzorček in desni vzorček, sta premalo vgravirana in se data odtisniti samo izredno hitro (nimaš časa niti, da bi preveril kakšen je vzorček na štampiljki in ga prav obrnil). Ta vzorca sem poskušala odtisniti s tremi različnimi laki ampak je žal bilo pri vseh enako. 
  Bundle Monster BM-608:
Tudi pri tem swatch-u se opravičujem za slabšo vidljivost. Izredno zanimiv se mi na tej šabloni zdi vzorček razbitega stekla. Kdor koli je že sestavil ta vzorec je genij. Tudi drugi vzorci se mi zdijo zanimivi in mislim, da jih bom slej ali prej uporabila pri manikirah. Vzorci so odlično vgravirani. 
  Bundle Monster BM-609:
Najbolj zanimiv se mi zdi vzorček uric, ki bodo prišle na vrsto pri kakšni tematski manikiri zagotovo. Ostali vzorčki nekako niso pritegnili moje pozornosti. Mogoče me še presenetijo. Odtisnejo se vsi vzorci dobro. 
  Bundle Monster BM-610:
Tematika te šablone je noč, spanje, sanje. Najljubši vzorec je absolutno galaxy spodnji, ki je že na promo slikah pritegnil mojo pozornost. Tudi lastniku te ideje se klanjam...briliantno. :) Mogoče bodo swatch-i tudi tukaj se komu zdeli nepregledni (žal resnično nisem izbirala pravih lakov za odtise). Vsi vzorčki se odlično odtisnejo. 
 Bundle Monster BM-611:
Dinozavri po celotni šabloni. Nič kaj pretresljivo zanimivega...vsaj zame. :)
 Bundle Monster BM-612:
Naslednja ploščica ima egipčansko tematiko. Vzorci na tej šabloni so zelo dobro vgravirani in sploh levi vzorec z ogromno drobnimi črtami se odlično odtisne. Spodnji vzorec se mi zdi precej zanimiv, vsi ostali pa niso ravno moji najljubši. 

Bundle Monster BM-613:
Tudi ti vzorčki se na swatch-u žal zelo slabo vidijo. Ampak zagotavljam vam, da se odtisnejo prav vsi v celoti in z vsemi detajli. Ta šablona mi je najbolj zanimiva, saj so na njej obrisi divjih živali, ki izgledajo zelo pristno. Tudi lastnike teh skic bi pohvalila, zelo domiselno in kreativno. Vsekakor bom poskusila spraviti celoten vzorec na svoje nohte in upam, da bo izgledalo dobro. Na tej šabloni mi je najbolj všeč vzorec praske desno spodaj. 
 Bundle Monster BM-614:
Vzorčki so dobro vgravirani in odtisi le teh so lepi in čisti. Mislim, da bom leve ptičke uporabila pri svojih manikirah kmalu, čeprav so mi najbolj v oči padli ljubki krofki spodaj. 
 Bundle Monster BM-615:
To pa je šablona, ki me je najbolj razočarala. Po swatch-u lahko vidite, da se v celoti da odtisniti samo levi konj in čisto noben drug vzorec. Na šabloni jih je 7 ampak žal se da odtisniti samo eden. Zelo sem razočarana, saj mi je desni vzorec "lučke" čudovit...ampak žal premalo vgraviran. Tematika te šablone je pravljična. 
 Bundle Monster BM-616:
Na tej šabloni najdemo 6 različnih vzorčkov rožic. Dobro so vgravirane, lepo se odtisnejo in sigurno se bodo hitro znašle na mojih nohtih. 
 Bundle Monster BM-617:
Na tej šabloni je tematika kitajska (japonska?) in zelo so mi všeč vsi trije vzorčki za čez cel noht. Levi vzorec me je takoj asociiral na tisti ovitek zelenega čaja znamke Arizona. Sem sigurna, da veste o čem govorim. :) Vzorčki so dobro vgravirani in se odtisnejo lepo. 
 Bundle Monster BM-618:
Vzorčki na tej ploščici se mi zdijo izredno lepi in uporabni pri različnih manikirah. Odlično so vgravirani in odtisnejo se zelo lepo. Spodnji vzorček je tako kot na šabloni BM-604 ustvarila Kelsie (Kelsie's Nail Files). 
 Bundle Monster BM-619:
Absolutni moj osebni zmagovalec je kreator tega spodnjega super luškanega vzorčka lakov za nohte. Prav tako sta mi zelo všeč tudi zgornji in levi vzorček (kreatorka slednjega je Marta Warmuz- Chit Chat Nails). Vsekakor je to najbolj zanimiva šablona ever! :) Vsi vzorčki se dajo lepo odtisniti. 
 Bundle Monster BM-620:
Zadnja v setu je šablona z valentinovo srčkasto tematiko. Najbolj zanimiva vzorčka se mi zdita zgornji in spodnji. Ta šablona zagotovo pride na vrsto v času valentinovega. Vsi vzorčki so dobro vgravirani in se dajo lepo odtisniti. 

Vzorčki so po mojem mnenju odlični, zelo kreativni, unikatni in primerni za raznovrstne manikire. S kvaliteto samih vgraviranih vzorcev nisem najbolj zadovoljna, saj niso vsi vzorci dovolj globoki za lep odtis. Kljub temu pa mi ni žal, da sem ga kupila. Priporočam, ga vsem ljubiteljicam stamping nail art tehnike!
 post signature

Podobne vsebine

6 komentarji

 1. Sicer mi niso čisto vsi zanimivi, ampak najmanj polovico bi jih pa dala v zbirko. Sploh 619. :)
  Za 615 pa res škoda, da se tako slabo odtisnejo vzorci, pa tako zanimiv so.
  Komaj čakam, da vidim vse tvoje manikire z njimi. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Se strinjam, tudi meni niso ravno vsi všeč...večina jih je pa ful fajnih. :) Manikire pa že nastajajo... ;)

   Izbriši
 2. Se podpisem pod osebnega favorita. Obvezna oprema za lakoholicarke. :-D

  OdgovoriIzbriši
 3. Oooo zakon! Najbolj mi je padla v oči šablona z dinozavri (ker je mali nor na dinozavre) in mačkami. :D
  Komaj čakam, da vidim vse tvoje nove manikure z njimi!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Joooj meni pa ta z dinozavri sploh ni všeč :) Mogoče pa mi bo uspelo jo kdaj uporabit pri kakšni manikiri :) .

   Izbriši