Brown skittlette manicure with Konad m64

november 02, 2014

Živijo lakoholičarke!
Kako ste se imele za noč čarovnic? Jaz sem s svojima prijateljicama preživela čudovito noč. Skupaj smo "strašile" z ranami na obrazu in vratu, ki smo si jih naredile po genialnem Nevinem tutorialu (You Tube-Neva Susmelj). Našo fotografijo si lahko ogledate na mojem Instagram profilu. Seveda pa smo si uredile tudi strašne nohtke. :) Halloween je končno za nami in čas je za nadaljevanje z jesenskimi manikirami. 
Za tokratno manikiro sem si izbrala rjavo-zlatkasto kombinacijo. Uporabila sem Essence zeleno rjav odtenek iz omejene trend kolekcije Wild Craft, čez pa sem na kazalcu in mezincu slojila Flormar holografsko-zlat bleščičast lak. Na sredinec sem najprej nanesla bel Beauty Uk lak, čez sem odtisnila Konad vzorček s Konad črnim lakom za štempljanje in na koncu zapolnila še praznini vzorčka s Flormar lakom in dotting tools palčko. Celotno manikiro sem utrdila še s hitro sušečim nadlakom

 Essence-Out Of The Forest (Wild Craft TE): 2 coats on thumb, ring finger
 Essence-Out Of The Forest (Wild Craft TE): 2 coats + Flormar-394: 1 coat on index, pinky finger
Beauty Uk-Urban Girl set: 2 coats + Konad m64 with Konad-Black + dots with Flormar-394 on middle finger

+ Top Coat I hope that you like it ! :)
post signature

Podobne vsebine

10 komentarji

 1. Uuu vauuuu.meni tudi fulll ušeč..:)

  OdgovoriIzbriši
 2. I have the Flormar polish and it is unused, but seeing on your nails makes me want to use it ASAP, it is gorgeous. But in this mani, the spotlight is on the middle finger, love the outcome of it.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I love that design on middle finger too :) Thanks a lot ;)

   Izbriši
 3. I love that Flormar! And I always like your skittlettes!

  OdgovoriIzbriši