Ocena: Born Pretty Store: Round Rhinestones

november 24, 2014

Pozdravljene punce...
ta teden sem (končno) dobila paketek iz Born Pretty Store trgovinice. Zraven multichrome okroglih kristalčkov je vseboval še dve šabloni za odtiskovanje, ki vam jih pokažem v naslednji objavi. Tokrat vam predstavljam kristalčke v okroglem kolescu in manikiro z njimi.


Verjetno že veste, da v svoje manikire rada redno vključujem takšne in drugačne kristalčke, zato sem bila zelo navdušena nad novo nail art pridobitvijo okroglih črnih kristalčkov v mavričnih barvah.
Kristalčki so razporejeni po prostorčkih v priročnem kolescu. Vseh skupaj naj bi bilo 230 in verjamem, da jih je toliko, saj resnično nimam ne časa in ne volje, da bi jih dejansko preštela. :) Kristalčki so štirih različnih velikosti. Največji meri 5mm, naslednja dva 4mm in 3mm ter najmanjši 2mm. Kristalčki so resnično lepo dodelani in po obliki so vsi enaki.
Spodnji del je raven, kar je velik plus, saj se tako kristalček lažje oprime nohta in se na njem obdrži tudi dlje časa. Obstojnost teh kristalčkov je odlična, saj sem manikiro nosila 4 dni in ko sem nohte čistila, sem zraven odstranjevalca laka za nohte potrebovala še paličico, da sem kristalčke odstranila z nohta. Zelo mi je všeč, da so zaradi svojih prelivajočih barv posebni in primerni za veliko različnih manikir. Skratka z novimi kristalčki sem izredno zadovoljna. Če se tudi vam zdijo zanimivi (kvalitetni so) pa jih lahko nabavite tukaj.Manikira:
 Essence-Chic Reloaded: 2 coats 
Essence-White Wild Ways (Colour INTENSIFYING base): 2 coats + Konad Square image plate 01 with Bys-Black Satin + round Rhinestones from Born Pretty Store on index finger

+ Top Coat
Za vas, drage moje bralke pa imam posebno novico. S kodo AGZW10 boste lahko v BornPrettyStore trgovini na celoten nakup izkoristile 10% popust. Pa obilo užitka ob nakupovanju vam želim!


                                                                     post signature

Podobne vsebine

6 komentarji