Ocena: Born Pretty Store-Qgirl šablone z vzorčki

november 29, 2014

Živijo lepotičke!
Nekaj dni nazaj sem objavila oceno novih kristalčkov v kolescu, ki sem jih prejela iz spletne trgovinice Born Pretty Store. Če ste objavo spregledale pa si lahko moje mnenje o njih preberete tukaj. Kot sem že povedala sem zraven kristalčkov prejela še dve novi ploščici z vzorčki za odtiskovanje. Zato je danes na vrsti ocena le teh.


Qgirl - 004:
Prva šablona z vzorčki, ki sem jo prejela je Qgirl-004, najdete jo tukaj. Trenutno so izredno popularne šablone z "neskončnimi" vzorčki. To pomeni, da si lahko vsaka izbere svoj del vzorca, ki ga želi na nohtih in tako ustvari čisto unikatne nohte. Možnosti za odtis je ogromno. Sama sem imela željo poizkusiti takšne vrste šablon in končno lahko to potestiram.
Na tej ploščici sta dva takšna vzorca. In moram priznati, da sta mi zelo všeč. Moti me pa to, da je ime šablone vgravirano med meni najljubšim vzorčkom in zato je potrebno pri odtisu biti zelo pazljiv. Naslednji velik vzorček ima pa to težavo, da je napis Happy Valentine's Day! preblizu in je tako skoraj nemogoče lepo odtisniti samo napis oz. samo vzorec brez napisa. Ostali vzorčki, ki jih je 9, razporejeni okrog teh dveh vzorcev, so manjši. 

swatch:
Tudi na swatch-u lahko opazite težavo, ki sem jo zgoraj omenila (napis Happy Valentine's Day). Vzorčki so drugače dobro vgravirani v ploščico ter posledično je odtis enostaven in čist. Pri samih odtisih nisem imela nobenih težav. Pri manjših vzorčkih ni nekih preciznih detailov, ti ki so, se odtisnejo lepo. Pri "neskončnih" vzorcih je pa (kot sem že rekla) neskončno možnosti za odtis na noht. Pri tem swatch-u sem odtisnila oba vzorca po dvakrat in kot lahko vidite, sta oba drugačna. 

Qgirl - 010:
Zadnja stvar v paketku iz Born Pretty Stor trgovine je ploščica Qgirl-010, ki jo najdete tukaj. Na ploščici je 8 vzorcev. Štirje pribljižno enaki vzorci so geometrijskih oblik, za čez cel noht in so kar veliki. Desni vzorec je največji in spada med te "neskončne" vzorce, ki jih lahko odtiskujemo kakor želimo. Vzorčka diamantov in LOVE vzorček so manjši. Prav vsi vzorci na tej ploščici so razporejeni tako, da se lahko odtisnejo v celoti.

swatch:
Tudi na tej ploščici so vsi vzorci dobro vgravirani in jih je enostavno odtisniti. "Neskončni" vzorec sem poswatch-ala dvakrat in dobila dva različna vzorčka. Linije vseh vzorcev so čiste. Ta šablona mi je absolutno najljubša, saj so vzorci primerni za vse vrste manikir. 

swatch on nails:
Odtise vzorcev sem testirala še na nohtih. Uporabila sem samo vzorčke za čez cel noht iz obeh ploščic. Z odtisi nisem imela nobenih težav. Vzorci so dovolj veliki tudi, da pokrijejo celoten noht na palcu.
 Na palcu, kazalcu in sredincu je odtis iz ploščice Qgirl-004, na prstancu in mezincu pa iz ploščice Qgirl-010. Vzorci so na nohtih čudoviti in komaj čakam, da vam pokažem kakšno manikiro z njimi. 
Če še niste uspele narediti nakupa na BornPrettyStore vam bo koda AGZW10 za 10% popust na celoten nakup prišla zelo prav. 

post signature

Podobne vsebine

4 komentarji

 1. Meni so njihove plošče res super. Pa še poceni so. Sem si naročila božično pred kratkim, ampak glede na to, kako dolgo sem zadnjič čakala paket, dvomim, da pride pred božičem. Mi je pa zelo všeč manikira, ki si jo ustvarila.:)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Tatjana :)
   Se popolnoma strinjam s tabo :) Tudi sama imam božično ploščico v postopku odpošiljanja in upam, da moja in tvoja prispeta pravočasno. ;)

   Izbriši
 2. Ooooh, so nice nails - again ♥

  OdgovoriIzbriši