Halloween manikira 2014

oktober 30, 2014

Drage moje dame,
pred vrati je naš "praznik", vsaj tako pravijo-noč čarovnic, zato dajmo popestrit naše nohtke z najbolj strašljivo, odštekano, barvito, zanimivo, unikatno ter nenadomestljivo manikiro! Za letošnji halloween sem se odločila na nohtih nositi smrtne glave v kombinaciji z bleščečo-svetlečim videzom diamanta. Palec, prstanec in mezinec sem zato nalakirala z lakom Catrice, ki vsebuje ogromno bakrenih in črnih čisto drobnih bleščic. Nanos le tega je enostaven. Za popolno prekrivnost so potrebni trije tanjši sloji oz. dva debelejša. Presenetil me je hiter čas sušenja (po uporabi hitro sušečega nadlaka pa sploh nisem imela težav s sušenjem). Sem že kdaj omenila, da naravnost obožujem tovrstne bleščičaste lake? In tudi ta Catrice Million Brilliance ni nobena izjema.
Na kazalec in sredinec pa sem najprej nalakirala črn BYS lak s krem finišem, nato sem odtisnila vzorček iz ploščice Bundle Monster BM-413 s Konad belim lakom za štempljanje, v sredino oči sem dodala še bleščičaste pikice s Catrice lakom in dotting tools palčko, na koncu pa sem še čez prelakirala O.P.I. mat nadlak. 


Catrice-Bronze Upon A Time (Million Brilliance): 3 coats + top coat on thumb, ring, pinky finger 
BYS-Black Satin: 1 coat + Bundle Monster BM-413 with Konad-White + dots with Catrice-Bronze Upon A Time (Million Brilliance) + O.P.I.-Matte top coat on index, middle finger


Spodaj pod komentarji mi sporočite kaj (bo)ste letos ve nosile za noč čarovnic na vaših nohtih. 
I hope that you like it! :)
post signature

Podobne vsebine

12 komentarji