Ocena: Essence thermo effect laki za nohte

oktober 16, 2014

Pozdravljene lakoholičarke!
Tokrat je na vrsti ocena Essence-thermo effect lakov za nohte. Vse tiste, ki se sprašujete kaj bi naj pomenil ta "thermo effect" je to dejansko lak, ki spreminja svojo barvo glede na temperaturo rok (toplo-hladno). Ti mood/colour changing (pri Essence poimenovani thermo effect) laki so meni kar precej zanimivi in ljubi. V svoji zbirki jih imam namreč že kar nekaj. Pri tej vrsti lakov sem posebej pozorna na to, da sta barvi oz. odtenka karseda različna, kar pa pri teh dveh Essence lakih zagotovo velja.
Testirala sem torej dva laka iz zadnjih dveh trend kolekcij znamke Essence, ki spreminjata barvo glede na temperaturo rok.


Essence-My Sweet Escape (Road Trip TE): 3 coats
without Top Coat
My Sweet Escape sem kupila v omejeni trend kolekciji imenovani Road Trip. Količina laka v steklenički je 5mL. V toplem okolju je lak breskvasto oranžne barve, pri hladni temperaturi pa se spremeni v umazano vijolično barvo. Barvi sta precej različni kot lahko vidite tudi na spodnji sličici. Z nanosom tega laka nisem imela večjih težav. Za popolno prekrivnost sem potrebovala 3 sloje (tudi dva debelejša bi zadostovala). Lak se posuši v krem finiš, primeren je za jesenski čas. Essence-Meet My Pumpkin (Hello Autumn TE): 3 coats
without Top Coat
Meet My Pumpkin je lak, ki ga je vsebovala omejena trend kolekcija imenovana Hello Autumn. Gre za 10 mililiterski lak. Barva pri topli temperaturi je bakreno-opečnato oranžna, pri hladni temperaturi pa rjavkasta z oranžnim podtonom. Vsekakor gre za izrazit prehod med obema barvama. Formula tega laka je precej vodena, zato sem pri nanosu morala biti precej previdna. Lak je posledično manj pigmentiran zato, so za prekrivnost potrebni trije sloji. Tudi ta lak ima krem finiš in je vsekakor primeren za jesen.Za konec pa še primerjava obeh čopičev. Oba sta dolga in po mojem mnenju ravno prav košata. Spodaj sta rezana ravno. Čopič laka My Sweet Escape je zaradi manjše stekleničke posledično nekoliko ožji. Oba čopiča imata menke dlačice, zato ne puščata nobenih sledi pri potegu čez noht. Nanos pri obeh lakih je, kar se tiče čopičev, preprost


Upam, da vam je objava všeč
Kako ste pa ve kaj založene z laki, ki spreminjajo barvo glede na temperaturo?

PS: Včeraj smo s slovenskimi beauty blogerkami obiskale Cosnova blogger event znamk Essence in Catrice. Nekaj slikic iz dogodka že lahko najdete na mojem Instagram in Facebook profilu, vse ostalo pa boste lahko kmalu pregledovale na mojem blogu.
Pa še nekaj...za vas, drage moje bralke, pripravljam tudi manjši Giveaway, da se boste lahko tudi ve malček razvajale z znamkama Essence in Catrice! :)

Podobne vsebine

20 komentarji

 1. Prvi lakec je božanske barve :) Jaz imam samo en termo lakec, ki se iz roza barve preliva v vijolično.

  OdgovoriIzbriši
 2. Oba sta mi všeč, pa ponavadi ne maram kožnih in rjavih odtenkov. :D

  Ahh, kak vam zavidam tale event. :P Po slikah sodeč ste se mele noro! Upam, da vas enkrat le spoznam. :))

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ta dva laka sta vsekakor čisto posebna in verjamem da sta ti všeč :)
   Ja resnično smo preživele zares čudovit dan. Tudi jaz upam, da se kdaj spoznamo in skupaj pokomentiramo kozmetiko... :)

   Izbriši
 3. Prvi je res prečudovit, jaz sem uspela dobit samo drugega, ki mi sploh ne odgovarja.. :/ pa lepi nohtki!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Zakaj ti ne odgovarja? Barva, nanos, obstojnost? :o :) Hvala za pohvalo glede nohtkov, zdaj so žal spet v čisto kratkem stanju. :)

   Izbriši
 4. Oba odtenka sta super. Ta termo efekt mi je zelo všeč, ampak kaj ko mi ti laki ne zdržijo na nohtih:/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Tudi meni je ta efekt zelo všeč, škoda da pri tebi niso obstojni :/

   Izbriši
 5. Very pretty colors, but the thermo effect is not so obvious like by other brands!

  OdgovoriIzbriši
 6. Vau, prvi se res lepo prelije v drugo barvo :O Pa sem ga že imela v vrečki x)

  OdgovoriIzbriši
 7. I was on the fence about the orange one from Hello Autum...now I think I really need it!!!

  OdgovoriIzbriši