Ocena: Essence-Hello Foils!

oktober 24, 2014

Pozdravljene lakoholičarke...
na spored prihajajo ocene izdelkov, ki sem jih prejela na Catrice & Essence blogger event-u. Začenjam z znamko Essence in njihovim novim izdelkom za poslikavo nohtov imenovanim Hello Foils! Ta set je vsekakor bil na moji wish list-i vse odkar sem videla predogled jesenskih prihajajočih izdelkov. Končno sem ga lahko dodobra stestirala in v nadaljevanju si lahko preberete mojo oceno...


Essence ekipa je o Hello Foils! zapisala tole : "Čudovita folija! S folijo je kul grafiti stil lahko tudi na tvojih nohtih.Totalno kreativno in edinstveno! Transfer folije so na voljo v skupno treh različicah. "
01 Hello Flashy!:                                        02 Hello Metals!:                                         03 Hello Holo!:
Torej gre za barvne folije, ki se s pomočjo premaza (Transfer Solution) prilepijo/odtisnejo na nohte. 
Vse kar potrebuješ za ta nail art je:
- barvni podlak
- Essence premaz za folije (Transfer Solution)
- Essence Hello Foils! folijo
- škarje
- hitro sušeči nadlak

Za testiranje sem uporabila bel, črn ter srebrn barvni lak. Gre za dolg (potrebnih več ponovitev) in enostaven postopek, saj je nemogoče uničiti manikiro, ker enostavno ponavljaš postopek dokler nisi zadovoljen z rezultatom. Pri odtisu folije ni potrebno biti pazljiv, natančen in precizen. Pozoren moraš biti le na čas sušenja. Barvni lak mora biti popolnoma suh predenj nadaljuješ s premazom-Transfer Solution! Prav tako je potrebno biti potrpežljiv pri sušenju premaza. Pri Essence so priporočili počakati od 80-90 sekund in sama bi se strinjala s tem časovnim intervalom. Previdnost ni odveč tudi pri tankem nanosu premaza. Nato folijo narežemo na približno tako velike koščke kot so naši nohti in jo s spodnjo stranjo (svetleča plast je obrnjena navzgor!) prislonimo na noht. Po nohtu rahlo podrgnemo, folijo odstranimo z nohta in ta postopek ponavljamo, dokler nismo zadovoljni z rezultatom-unikatnimi, nikoli enakimi, izredno zanimivimi in vpadljivimi nohti. 


Mogoče je pomanjkljivost tega izdelka le ta, da je folije malo glede na to, da je potrebnih kar nekaj ponovitev in je s tem porabiš kar veliko samo za eno manikiro. Drugače pa sem povsem zadovoljna s tem Essence izdelkom, saj sem ljubiteljica posebnih, pisanih in vpadljivih manikir. Vsekakor priporočam izdelek vsem, ki imate rade posebne nohtke. Ta set se nahaja tudi med nagradami v mojem Giveaway-u zato, če bi ga želela imeti, klikni tukaj

Za konec imam za vas še manikiro s črnim Alessandro lakom in Essence Hello Flashy! folijo za nohte. Celotno manikiro sem (kot zmeraj) zaključila s hitro sušečim nadlakom.


Manikira mi ni zdržala več kot 2 dni. Za slabo obstojnost vsekakor krivim črn Alessandro lak, saj je folija ostala na mestu vse dokler, se ni skupaj z lakom odluščila z nohta. 

Pa ve...ste že preizkusile Essence Hello Foils? Kako ste zadovoljne?
post signature

Podobne vsebine

12 komentarji

 1. Jaz sem preizkusila folijo s starim lepilom iz ene LE, ko so privič izdali folije, in se mi je lepo odtisnila folija po celem nohtu, kar mi je bolj všeč, kot tole ponavljanje postopka, sploh ker ima že sama folija lep vzorec. Je pa tudi meni zdržala nekje 2 dni. Mi je pa všeč preko črnega laka. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Meni pa je začuda lepše tako po koščkih kot pa v celem :) Zanimivo, da nama je manikira zdržala enako dolgo, ampak jaz še zmeraj krivim Alessandro lak za tako kratko obstojnost. :)

   Izbriši
 2. Great manicure. Now I realize that I have some unused foils :) Have a great weekend!

  OdgovoriIzbriši
 3. I love how the foil looks over black! :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Full lepo izpade! Čez črn lak, mi je še najbolj všeč!

  OdgovoriIzbriši
 5. Hudo izpade! :) Moram preizkusit, sem ravno zadela ta izdelek v nagradni igri. :P

  OdgovoriIzbriši