Gold with black manicure

september 12, 2014

Pozdravljene lakoholičarke!
Danes imam za vas manikiro, ki po dolgem času ni skittlette ali skittles. :) Na svoje nohte sem tokrat nalakirala zlat šimrast lak znamke Essence iz omejene kolekcije Breaking Down, Gabrini zlate in bele bleščice ter čez naštempljala vzorček iz ploščice Bundle Monster s črnim Konad lakom za štempljanje. 
Po resnično zelo dolgem času imam vse nohte enako nalakirane in moram priznati, da mi je kar nekako čudno...očitno moram takšne manikire prakticirati večkrat. :)

 Essence-A Piece Of Forever (Breaking Down TE): 1 coat
+ Gabrini-106 (Confetti LE): 1 coat
+ Bundle Monster BM-315 with Konad-Black

+ Top Coat


Hope that you like it!

Katja

Podobne vsebine

10 komentarji

 1. The stamping came out so neat and I absolutely love how luxurious and elegant this mani looks because of the golden base and glitter polish! I wish you a great weekend!

  OdgovoriIzbriši
 2. I´m in love, I´d to start a training with my stamping plates :o)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thank you Suzi :) I would love to see your stamping work :)

   Izbriši
 3. Zelo lepo! Veš kaj me zanima; a imaš mogoče tudi ti težavo odtisniti ta vzorček? Se mi zdi da s Konad laki še gre, s črninim Essence lakom za štempljanje pa bolj slabo, pa je sicer zelo v redu. :/

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala lepa. :) Hm...jaz z njim nimam težav je pa res, da ne odtiskujem z Essence črnim lakom ampak zmeraj uporabim ali Konad ali Bys črn lak.

   Izbriši
 4. Wow, I'm amazed with the design :D i have never used stamping technique because im kinda clumsy but it looks so great

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Thank you very much Dženana :) You must try this technique... ;)

   Izbriši
 5. I really love this mani and that glitter is super pretty, too!

  OdgovoriIzbriši