Fall nail colors 2014

september 23, 2014

Pozdravljene lepotičke! 
Tokratno jesen bodo vsekakor zaznamovali kovinski, temni, kožni in duochrome odtenki, zato sem za vas sestavila svoj seznam must have lakov za letošnjo jesen in prav je, da vam jih pokažem na prvi jesenski dan. :)

1. UMAZANO ROZA:
Umazano roza odtenki so letošnjo jesen spet v modi. Kot primer umazano roza odtenka sem si sama izbrala precej star MaxFactor lak imenovan Percolated Pink iz linije Nailfinity. Zaradi prav posebno jesenske barve je ravno pravšnji za omenjen letni čas.

2. KLASIČNA RDEČA:
Kot vsako jesen tudi letos ni izjema, da nohte krasi temen vinsko rdeč lak. Sama sem izbrala klasičen vinsko rdeč odtenek Volcanic Red znamke Maybelline, ki pa je prav tako izredno star ampak še vedno uporaben, saj se še zmeraj lepo nanaša. 

3. ČOKOLADNO RJAVA:
Tudi čokoladno rjavi odtenki se redno pojavljajo na jesenski listi. Kot primer sem si sama izbrala Essence odtenek Spicy, ki je absolutni zmagovalec v omenjeni barvni kategoriji.

4. SIVORJAVA:
Sivorjavi oz. taupe odtenki so prav tako must have letošnje jeseni, če je zraven še zrnat finiš pa je to zagotovo zmagovalna kombinacija. Zato sem sama izbrala Beauty Uk taupe odtenek z zrnatim finišem imenovan Bansky. 

5. DUOCHROME  / PRELIVAJOČE BARVE: 
Letošnjo jesen ne boste mogle brez duochrome finiša. To je finiš, ki odtenek naredi čisto poseben in samosvoj. Gre za prelivanje/spreminjanje barv glede na svetlobo in O.P.I. je letos s kolekcijo Coca Cola izdal enega najčudovitejših duochrome odtenkov. Omenjeni odtenek je Green On The Runway, ki se spreminja iz zelene v sivkasto rjavo barvo.

6. VPADLJIVA VIJOLIČNA:
Vpadljiva vijolična je letošnji hit v jesenskem času. Sama sem si izbrala frost/kovinski odtenek znamke Catrice imenovan Forget Me Not. Vsekakor pa je vpadljiva vijolična barva popularna v prav vseh finiših.

7. KOŽNA / NARAVNA:
Tokrat so na nohtih ponovno moderni naravni pudrasto-kožni odtenki. O.P.I.-jev odtenek My Vampire Is Buff je vsekakor najbolj priljubljen lak te kategorije. 

8. BLEŠČICE:
Bleščice so moderne skozi celo leto ampak v tem letnem času je prav, da pobrskamo po svoji zbirki in odkrijemo bleščičast lak, ki vsebuje že prej omenjene barve. Tak lak je vsekakor Not Punky Nor Funky znamke Essence iz omejene trend kolekcije Be Loud! 

9. TEMNO MODRA:
Ni jeseni brez temno modrih odtenkov. Letos je ponovno IN globoka modra barva kot je Barry M odtenek imenovan Navy.

10. KOVINSKA:
Letošnjo jesen so kovinski odtenki vsekakor absolutni zmagovalci. Zato sem sama izbrala kar tri meni zelo ljube lake s kovinskim finišem: roza Essence-Style Me Love, moder Manhattan-101S in zlatkast šampanjec odtenek Barry M-Silmaril . 
Kateri odtenek pa je pri vas must have letošnjo jesen? Let me know... :)

Katja

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Gorgeous polishes. My favorite one is the duo-chrome polish from OPI and the textured one from beautyUK. I am curious what kind of mani's will you make with them!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I already created manicure with OPI-Green On The Runway so...stay tuned ;)

   Izbriši
 2. Sem ravno podobno objavo danes napisala :) Mi je pa ta OPI Green on the runway zelo zanimiv odtenek :)

  OdgovoriIzbriši
 3. The Catrice one and the metallics are calling my name!!

  OdgovoriIzbriši
 4. Zadnje čase sem čisto obsedena z nude odtenki, tako da nujno rabim pa OPI.

  OdgovoriIzbriši