Ocena: Konad-Square image plate 03 + manikira

avgust 14, 2014

Živijo dekleta!
Pred nekaj časa sem vam sporočila, da je znamka Konad na trg poslala nove šablone serije Square image plate. Če ste oceno šablone 01 spregledale, predlagam, da jo preberete tukaj. Danes pa imam za vas še eno oceno, tokrat šablone iz omenjene Konad serije Square image plate 03. Pa jo poglejmo...

Na šabloni Konad Square image plate 03 najdemo 39 vzorčkov. Ogromno kajne? Vzorčki so manjši in različnih velikosti. Šablona ima na spodnji strani zaščitno plast, ki nas varuje pred ostrimi robovi. Če bi z eno besedo opisala vzorčke, bi rekla, da so luškani. Šablona Konad Square image plate 03 mi je izredno pri srcu, verjetno prav zaradi tega ker so na njej tako ljubki vzorčki. 
Konad Square image plate 03

Vzorčki so na mojo žalost izredno drobnih linij in posledično se težje odtisnejo. Z večino vzorčkov sicer nisem imela težav a vzorčki srčkov se enostavno ne dajo lepo in v celoti odtisniti. Tudi rožica na desni strani je bolj boga kar se tiče odtisa. Swatch vseh vzorčkov iz šablone Konad Square image plate 03 si lahko ogledaš na spodnji fotografiji. 
swatch Konad Square image plate 03

Z vzorčkoma iz šablone Konad Square image plate 03 sem ustvarila tudi pisano, skittless manikiro.

Laki in šablone, ki sem jih uporabila pri manikiri:
- Revlon-Sweet Tart
- Barry M-Blueberry Ice Cream
- Ruby Kisses-Look At Me Purple
- Essence-Glorious Blue Sky
- Konad-Black
- Konad-Pastel Blue
- Essence image plate
- Konad-Square image plate 03

+ top coat Šablono Konad Square image plate 03 lahko kupite v spletni trgovini Ličila.si tukaj. Če so vam všeč ljubki, majhni vzorčki, jo priporočam. 

Podobne vsebine

4 komentarji