Ocena: Konad-Hepburn Blue lak za štempljanje

avgust 03, 2014

Živijo lepotičke!
Danes je čas za nov Konad lak za štempljanje. Odtenek je nov v Konad kolekciji. Imenuje se Hepburn Blue. Sama imam majhno stekleničko (5 ml) a obstaja tudi velika (10 ml). Odtenek bi opisala kot svetlo moder z nekakšnim kovinskim finišem. Lak je odličen. Kot vsi Konad laki za štempljanje, ki jim imam. Zelo lepo je viden tako na svetlih kot na temnih bazah. Je nekaj posebnega prav zaradi barve

Konad-Hepburn Blue lak za štempljanje (swatch)

Z lakom za štempljanje Konad-Hepburn Blue sem ustvarila tudi manikiro. Začela sem jo z lakom OPI v odtenku Don't Bossa Nova Me Around. Nalakirala sem ga na palec, kazalec in sredinec. Čez sem odtisnila vzorček iz šablone Konad SQ-01 s prej omenjenim svetlo modrim Konad lakom za štempljanje. Prstanec in mezinec pa sem najprej nalakirala s svetlo modrim Catrice lakom v odtenku Am I Blue or Green, nato pa še z Essence lakom v odtenku Glisten Up. Celotno manikiro sem na koncu zaključila še s hitro sušečim nadlakom. 

O.P.I.-Don't Bossa Nova Me Around (Brasil LE): 2 coats + Konad square image plate 01 with Konad-Hepburn Blue 
Catrice-Am I Blue Or Green: 2 coats + Essence-Glisten Up: 1 coat

+ Top CoatSte že preizkusile kak Konad lak za štempljanje? Če še ne...predlagam, da to storite čim prej. Verjemite, ne boste razočarane. Slovenska spletna stran Ličila.si ima veliko ponudbo tako lakov za štempljanje kot šablon z vzorčki. Pregledaš jo lahko tukaj

* Izdelek sem prejela v test. 

Podobne vsebine

8 komentarji

 1. Lepa manikura. :) nisem (še) probala Konad lakov, ampak me zadnje čase vedno bolj navdušuje štemplanje, pa mislim, da bo treba kakega nabavit ;) a si poiskusila še katere druge lake za štemplanje(druge firme kot Konad...)?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala lepa :) Bel in črn Konad sta must have (predvsem bel), vse ostale barve pa jaz kar poiščem v svoji zbirki :) Prav za štempljanje imam pa samo Konad in Essence. :)

   Izbriši
 2. Nice color of the special polish :). Love your manicure! <3

  OdgovoriIzbriši