Preview: Essence-Aquatix TE

julij 07, 2014

Hojla lepotičke!
Essence nas je totalno zasul s svojimi novostmi. :) Tokrat vam predstavljam omejeno Essence kolekcijo imenovano Aquatix, s katero bomo zaplavale v globine oceana


Kateri vse izdelki sestavljajo Aquatix kolekcijo si oglejte na spodnji sličici.

V tokratni kolekciji nas Essence razvaja s šestimi morskimi odtenki lakov za nohte. Takole je Essence ekipa opisala lakce: "Pod vodo… od barve fuksije do roza in različnih modrih odtenkov – nohti bodo zagotovo sijali v najbolj čudovitih barvah podvodnega sveta. Hkrati pa ima vsak lak za nohte različen efekt – bleščeč, peskast, holografik ali kamaleon, zato odličen rezultat ne more izostati."


Mermaid's secret:

 Pearls are a girl's best friend:

Aquatix bay:

Under the sea:

Finding dori:

Under water love:

Zraven lakov za nohte pa nas v tej kolekciji čakajo še nalepke za nohte morska deklica: "Manikira za morske deklice! Inovativne nalepke za nohte so dobile navdih v sijočem podvodnem svetu: preprosto nalepi, oblikuj v želeno obliko in nato nohte nalakiraj. Folija bo takoj reagirala z lakom za nohte in razpokala ter tako ustvarila edinstven stil ribjih lusk. Absoluten “must-have” za vsa “aquatix” dekleta. Na voljo v Pearls are a girl’s best friend."

Essence-Aquatix bo na voljo v drogerijah DM, drogerijah Müller, spletni trgovini “click2chick” ter parfumeriji E.Leclerc v Avgustu 2014.

Katja

Podobne vsebine

0 komentarji