Ocena: Konad-Square image plate 01 + manikira

julij 25, 2014

Živijo lakoholičarke!
Spet sem nazaj z novimi ocenami. Znamka Konad je na svoje prodajne poličke postavila 8 novih velikih šablon. Imenovali so jih Square image plates. Danes imam za vas oceno nove Konad šablone z vzorčki Square image plate 01.


Pravokotna kovinska šablona ima na spodnji strani zaščitno plast, ki nas varuje pred ostrimi robovi. Šablona ima kar 20 vzorčkov za čez cel noht, ki v dolžino merijo 2 cm, v širino pa 1,5 cm. Vzorčki so zares krasni in raznoliki. Z njimi je mogoče ustvariti različne manikire, kar je vsekakor velik plus. 
Konad Square image plate 01

Vseh 20 vzorčkov se da odtisniti lepo in v celoti. V kovinsko šablono so dobro vgravirani, saj se odtisnejo prav vsi detajli. Na spodnji fotografiji lahko vidite swatch vseh dvajsetih vzorčkov z različnimi laki. 
swatch Konad Square image plate 01


Kot zmeraj sem tudi tokrat ustvarila manikiro z enim izmed vzorčkov iz šablone Konad Square image plate 01. Izbrala sem neon roza odtenek, ki sem ga skombinirala z belo, črno in z roza bleščicami. Ustvarila sem skittlette manikiro

Orly-Fancy Fuchsia: 2 coats on thumb and index finger
IBD-Carte Blanche: 2 coats + Konad Square IP 01 with Konad-Black on middle and ring finger
Golden Rose-104 (Jolly Jewels): 2 coats on pinky finger

+ top coatNakup šablone Konad Square image plate 01 vam vsekakor PRIPOROČAM. Kupite jo lahko na Ličila.si tukaj. Verjemite, ne boste razočarane, saj so na njej številčni, prekrasni vzorčki. Skratka obožujem nove Square Konad šablone. Pa ti...že imaš kakšno? Kako si zadovoljna?

Podobne vsebine

8 komentarji

  1. Zelo so mi všeč vzorci. Pa obožujem, kako ti skoz lepo rata odtisnit vzorce, jaz sem včeraj po dolgem času spet probala, pa je šlo bolj tako tako.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem videla tvojo slikico ja. Saj bo, vaja dela mojstra in pri štempljanju to še kako velja. :) Pa hvala ti! :)

      Izbriši