Ocena: Born Pretty Store šablona W-22 in kolesce s kristalčki

junij 09, 2014

Pozdravljene lakoholičarke!
Pred kar nekaj časa sem iz Born Pretty Store trgovinice dobila kolesce z neon kristalčki in ploščico za štempljanje ampak enostavno sem te dni resnično izredno zasedena. Torej...skrajni čas je že, da objavim moje mnenje o izdelkih, ki sem jih prejela. Ploščico in kristalčke sem uspela združiti tudi v manikiro, ki jo prav tako lahko vidite v tejle objavi.
Na preizkušnjo sem torej dobila kolesce z roza, oranžnimi, zelenimi in modrimi neon kristalčki ter ploščico z vzročki rožic W-22.
Če začnem s kristalčki, ki so precej prosojni, nimajo spodnje prevleke (kot ostali kristalčki, ki jih imam doma) in se skozi njih vidi spodnja površina. Tole lahko vidite na spodnji sliki, na sredini črnih rožic. Kar me po eni strani moti, saj na temnih površinah izgleda precej neestetsko, na svetlejših barvah (na primer beli, kot pri moji manikiri) pa barva enostavno zaživi in pride lepo do izraza. V kolescu je razporejenih 400 kamenčkov v štirih neonskih barvah (roza, oranžna, modra in zelena). Kamenčki (raje bi jih tako poimenovala kot kristalčki) so brez sijaja in odseva. Premer imajo 2mm, po mojem mnenju ravno pravšnji premer za okrasitev nohtov.
Ploščica, ki sem jo prejela je sestavljena iz vzorčkov rožic in zvezdic. Je izredno uporabna za pomladno-poletne manikire in pedikire. Vzročki so prav vsi dovolj globoki, da se lahko odtisnejo v celoti.

Kot sem že omenila, sem z novimi izdelki, Essie temno modrim lakom in Konad belim lakom za štempljanje naredila tole manikiro.

Essie-After School Boy Blazer (Fall 2013): 2 coats
+ W-22 with Konad-White 
+ blue Rhinestones

+ Top CoatZa vas, drage moje lakoholičarke, pa imam prav posebno kodo KATEX31 s katero v trgovinici Born Pretty Store ob nakupu prihranite 10%. Če vprašate mene se v tej trgovinici splača kupiti različne izdelke za poslikavo nohtov, saj imajo resnično ogromno izbiro le teh. 

Katja

Podobne vsebine

2 komentarji