Best Of 2013 Tag

januar 08, 2014

Tudi jaz sem se odločila, da naredim svojo listo najboljših stvari leta 2013.

1. Best nail polish:
V letu 2013 je bilo še kako popularno nositi Liquid Sand lake. In jaz sem to leto našla popolni zlat odtenek O.P.I.-Honey Rider (Bond Girls LE) v omenjenem meni ljubem finišu. 

2. Best lip product:
Odkar sem kupila tole "šminko" jo nenehno uporabljam. Ustnicam da naravni sijoč, rahlo bleščičast videz, ki ga naravnost obožujem. Izdelek je iz omejene kolekcije Catrice-Candy Shock v odtenku Bring Me Peach.

3. Best eye product:
Ker sem nekoliko štorasta z eyeliner-ji, ki imajo čopič, sem končno našla eyeliner v obliki pisala Essence-Extra Longlasting eyeliner pen, ki mi ustreza, je poceni in s katerim si lahko narišem lepo, tanko linijo. 

4. Best face product:
Tale Beauty Uk blusher sem dobila iz spletne trgovine Ličila.si. Ni preveč pigmentiran, kar mi je za dnevni look zelo všeč in ličkam, daje lep sijaj. To leto sem to rdečilo za lička definitivno uporabljala največ.

5. Best APP:
Zraven vseh aplikacij, ki jih imam na telefonu je Shazam verjetno ena izmed najpogosteje uporabljenih in najbolj uporabnih aplikacij. 

6. Best memory:
Morske počitnice z mojim dragim! <3

7. Best Experience:
Gledati svoje mlade plesalce, ki ti enostavno polepšajo dan ko izpeljejo odličen nastop in ko dobiš potrditev, da si jih nekaj naučil, je vsekakor najlepša izkušnja. :)

8. Best lesson learned:
Tako je kot pravi Stave Jobs!


9. Best movie seen:
Najraje gledam komedije in Identity Thief je bila ena izmed mnogih, ki me je res nasmejala in, ki je imela neko zgodbo s sporočilom. :)

10. Best series:
Ker nisem knjižni molj sem se tudi jaz odločila malo preurediti tale tag in namesto najljubše knjige, sem dodala najljubšo serijo. Brez dvoma sem v 2013 najbolj navdušeno spremljala serijo Devious Maids.

Katja

Podobne vsebine

2 komentarji

  1. Jaz sem se zaradi tebe in tvojih nohtov zaljubila v ta zlat sand odtenek (ko si še na starem blogu objavila manikuro), se pa potem vzela zlat P2 namesto tega. :)

    OdgovoriIzbriši